(Poistunut julkaisusta)

Muotituotteidenkäsittelijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Is fashion your passion?
Tarjoamme sinulle hyvällä sijainnilla töitä muodin parissa!

Haemme Keravan ja Tuusulan alueella sijaitseviin varastoihin työntekijöitä projektiluontoisiin työtehtäviin. Työsuhteita on tarjolla viikon keikasta kolmen kuukauden määräaikaisuuksiin hakijakohtaisesti.

Työtehtävät pitävät sisällään työskentelyä erilaisten muotituotteiden, kuten vaatteiden ja kosmetiikan parissa ja työnkuvanasi voi olla esimerkiksi tuotteiden lajittelua, hinnoittelua, hälyttimien asennusta, pakkausta ja keräystä sekä muita esimiehen osoittamia helposti opittavia tehtäviä. Työtä tehdään sopimuksen mukaan arkipäivisin kiinteissä vuoroissa aamuisin ja iltaisin.

Työtekijöitä edellytämme reippautta, tarkkuutta, tunnollisuutta ja rutiininsietokykyä. Työssä et tarvitse lainkaan aikaisempaa varastokokemusta, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys. Työ soveltuu hyvin naisille ja miehille.

Töitä tehdään viihtyisissä työympäristöissä ja hyvin työssä pärjäävillä henkilöillä on mahdollisuus pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi meille välittömästi! Töissä on mahdollista aloittaa joustavasti tammikuun aikana. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen.

Edellytykset työnsaannille: Reipas asenne