(Poistunut julkaisusta)

Muotituotteiden käsittelijöitä Hulluille Päiville
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Oletko kiinnostunut muodin parissa työskentelystä? Haluatko mukaan syksyn keltaisimpaan kampanjaan? Haemme MUOTITUOTTEIDEN KÄSITTELIJÖITÄ töihin Stockmannin Hulluille Päiville.

Tässä työssä työskentelet Stockmannin muotiosastolla. Työ voi pitää sisällään myyntiä, asiakaspalvelua, kassatyötä tai muotituotteiden järjestelyä kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan. Aiempi osaaminen muodin parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista, sillä koulutamme sinut työhön. Paikkoja on auki naisten, miesten ja lasten osastoilla, joten kerrothan hakemuksessasi, millainen työ sinua erityisesti kiinnostaa!

Työrupeama Hulluilla Päivillä ja kampanjan valmisteluiden parissa voi kestää muutamasta päivästä puoleentoista viikkoon. Tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä, joten kerrothan hakemuksessasi milloin olet käytettävissä, niin tiedämme mille aikavälille voimme tarjota sinulle työtä. Huomioithan että työvuorot voivat sijoittua sekä aamu-, päivä- että ilta-aikaan.

Teemme valintoja jatkuvasti, ja haku sulkeutuu kun kaikki paikat on täytetty. Lähetäthän hakemuksesi siis pian, niin varmistat että olet mukana haussa!

Edellytykset työnsaannille: suomen kielen taito