Muodostelmaluisteluvalmentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Tappara Taitoluistelu hakee Muodostelmaluistelun vastuuvalmentajaa.

Tapparan Taitoluistelijoissa on noin 500 muodostelma- ja yksinluistelun harrastajaa sekä luistelukoululaista. Seurassa toimii 7 päätoimista ja noin 30 osa-aikaista taitoluisteluvalmentajaa ja -ohjaajaa.

Seurassamme on kymmenen muodostelmaluistelujoukkuetta, jotka kilpailevat sekä SM- että kansallisella tasolla tulokkaista aina SM-junioreihin sekä aikuisten joukkueisiin saakka. Muodostelmajoukkueissamme on yhteensä yli 200 harrastajaa.

Etsimme kilpa- ja sm-polun joukkueiden valmennustiimimme päätoimista MUODOSTELMALUISTELUVALMENTAJAA.

Muodostelmaluisteluvalmentajana toimit osana muodostelman valmennustiimiämme yhdessä päävalmentajan, muiden vastuuvalmentajien ja tuntivalmentajien kanssa. Vastaat tiimissä omien joukkueiden valmennus- ja kausisuunnitelmien tekemisestä ja toteuttamisesta. Osana valmennustiimiä olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa seuramme muodostelmaluistelutoimintaa. Seuraan voit tutustua tarkemmin sivuilta http://taitoluistelu.tappara.fi/taitoluistelu/

Odotamme sinulta

- tehtävään sopivaa valmennuskoulutusta (vähintään STLL:n perus- tai jatkotason valmentajatutkinto, muu valmennusta tukeva koulutus katsotaan eduksi) ja/tai halukkuutta kouluttautua valmentajana.

- riittävää kokemusta muodostelmavalmentajan työstä sekä näyttöjä vastuuvalmentajana ja/tai sm-joukkueiden kanssa toimimisesta

- vahvaa omaa muodostelmaluistelutaustaa

- hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä innostavaa ja kehittymistä tukevaa valmennusotetta

- vastuullista asennetta lasten ja nuorten kanssa toimimiseen

Tarjoamme sinulle

- päätoimisen työpaikan yhdessä Suomen tunnetuimmista urheiluorganisaatioista

- mahdollisuuden monipuoliseen toimenkuvaan

- mahdollisuuden olla mukana kehittämässä seuraa sekä sen muodostelmaluistelutoimintaa

- laajan harrastajajoukon ja monipuolisen muodostelmaluistelupolun

- tehtävään liittyvien vaatimusten mukaisen palkan

Jos koet olevasi hakemamme henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä taitoluistelun kehityspäällikölle osoitteella heidi.mattila@tappara.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat muodostelmaluistelun päävalmentaja Jenna Orreveteläinen, puh 050 344 7712, jenna.orrevetelainen@tappara.fi tai kehityspäällikkö Heidi Mattila, puh 050 562 7739, heidi.mattila@tappara.fi.

Tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löytyessä.

Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilaina 6 §:n, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tapparan taitoluistelijat on yli 30 vuotta toiminut Tappara ry:n lajijaosto. Toiminnassa on mukana yli 500 luistelijaa ja luistelukoululaista perheineen. Tappara ry on vuonna 1955 perustettu jääurheilun erikoisseura, lajeinaan juniorijääkiekko ja taitoluistelu. Tapparan Liiga- ja nuorten SM-joukkueiden toiminnasta vastaa Tamhockey Oy.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548302
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere