Muodin myyjä
Motimate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Motimate on muodin- ja kauneuden alan henkilöstövuokraus. 

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Toimimme vuokratiiminä useille alan menestyneille vaatemyymälöille ja brändeille. Työviikkosi muodostuu kahden - kolmen eri yrityksen tai brändin myyntivuoroista. Yhdistämme näin alan osa-aikaiset työt yhteen ja pystymme tarjoamaan kilpailukykyisemmän tuntisopimuksen sinulle. Olemalla osa vuokratiimiämme pääset luomaan alalle tuplavauhdilla suhteita ja verkostoitumaan kolmin kertaisella vauhdilla! Haluatko luoda urasi muodin parissa? Meidän kautta teet unelmasta totta! Työskennellessäsi meillä, tarjoamme kaikki verkostomme sinun käyttöösi.

Asiakkaitamme ovat mm. Esprit, Makia, Voglia, Brothers, Dr.Denim, Dick Johnson, Lee, Vans

Nyt haemme tiimiimme huippumyyjiä muodin puolelle kesätöihin!
Etsimme joukkoomme energisiä henkilöitä jotka rakastavat muotia, myyntiä ja asiakaspalvelua. Pidät asiakkaista ja hymysi ei hyydy vaativissakaan tilanteissa. Olet iloinen persoona ja teet työsi aina oikealla asenteella. Otat tavoitteet motivoivina ja annat aina parasta myyntityössäsi ja työssäsi mitä teet.

Motimate tarjoaa sinulle muodikkaan työpaikan kannustavassa ja energisessä työympäristössä. Meillä voit kehittyä myynnin ammattilaiseksi ja edetä omalla työurallasi kesän jälkeenkin. Meillä on mahdollista jatkaa myös kesän jälkeen esimerkiksi opiskelujen ohella.


Laita pian hakemus ja CV! Otamme sinuun yhteyttä.
Aihe: Kesätyö, Helsinki
toni@motimate.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236419
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki