(Poistunut julkaisusta)

MULTI UNIT MANAGER
SSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Etsimme nyt MULTI UNIT MANAGERIA Lounge-palveluihin, Helsinki-Vantaan lentoasemalle!

SSP Finland operoi Almost@home- sekä SAS-loungeja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Loungeissa mieleenpainuvuus ja lämpö syntyvät mukavista oleskelutiloista, rauhallisesta ilmapiiristä ja hyvästä ruoasta. Loungekokemuksen viimeistelee aurinkoinen, huolehtiva henkilökunta, joka on valmiina ratkomaan vieraiden kysymykset ja ongelmat jokaisessa tilanteessa. Kävijöitä Loungeissa on kuukausittain yhteensä keskimäärin noin 15 000.

Etsimämme MULTI UNIT MANAGER on ylpeä omasta toimipisteistään ja haluaa, että se näkyy ulospäin kaikessa - niin pisteen ulkoasussa, henkilökunnan asenteessa kuin asiakkaan kokemuksessakin.

Teet työtäsi hymyillen, sparraten ja valmentaen omaa joukkoasi. Olet siellä missä Sinua eniten tarvitaan. Ohjaat tiimiäsi esimerkin voimalla ja haluat, että jokainen asiakas lähtee pisteestäni kokien, että kokemus oli parempi kuin mitä hän oli etukäteen osannut odottaa.

Tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen ovat positiivisuus, asiakaslähtöinen ajattelutapa, myyntihenkisyys, joustavuus sekä tietenkin intohimo ensiluokkaista asiakaspalvelua kohtaan. Hyvä kielitaito on eduksi työtehtävässä, vaadimme kuitenkin vähintään suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista. Pisteen vastuullisena vetäjänä Sinun tulee myös ymmärtää lukujen päälle - seuraat päivittäin pisteen liikevaihtoa, tehoja ja muita tärkeitä tunnuslukuja.

Multi Unit Manager raportoi Operations Managerille ja vastaa pisteiden toiminnasta yhdessä esimies-alaistensa kanssa.

Odotamme lisäksi, että Sinulla on esimieskoulutus ja olet toiminut aiemmin tiiminvetäjänä. Loungejen esimiehenä vastuullasi on yli 30 henkilön tiimille.

Hakemuksesi voit lähettää viimeistään 20.5.2018  sähköpostitse osoitteeseen rekry@sspfinland.fi. Mahdolliset tiedustelut voi osoittaa samaan sähköpostiosoitteeseen.

Haluamme kantaa vastuuta henkilökuntamme hyvinvoinnista ja palkita onnistumisista. Kannustejärjestelmämme ja hyvinvointiohjelmamme kautta annamme työntekijöillemme monenlaisia mahdollisuuksia pitää itsestään huolta. SSP Finland toimii savuton työpaikka-periaatteen mukaisesti.