(Poistunut julkaisusta)

Muistikoordinaattori
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme ruotsinkielisille asiakkaillemme muistikoordinaattoria geriatrian poliklinikalle vakinaiseen työsuhteeseen 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Muistikoordinaattorin työhön kuuluu kotona asuvan muistioireisen henkilön laaja-alainen voimavarojen ja kokonaistilanteen kartoittaminen sekä asiakkaan hoidon, kuntoutuksen ja palvelujen suunnittelu, koordinointi ja seuranta monialaisessa verkostossa.

Geriatrian poliklinikka on osa Helsingin sairaalaa. Keskitymme yli 75-vuotiaiden helsinkiläisten muistisairauksien diagnostiikkaan sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun moniammatillisella työotteella.

Helsingin kaupungilla on tarjota sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten esim. koulutusmahdollisuudet, työmatkasetelit ja tarvittaessa myös työsuhdeasunto.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva alempi sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai soveltuva AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistoasteen tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito ja ruotsin kielen kiitettävä taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Erinomaisia tiimityötaitoja ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Luemme eduksi:
muistityön erityisopinnot

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

jyh Kirsi Ahonen, 050 4025732, kirsi.ahonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi