(Poistunut julkaisusta)

MS D365 BC ja LS Central -konsultti asiakasprojekteihin
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Microsoft Dynamics NAV ja LS Retail -liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti, ja kasvaviin tarpeisiin etsimme nyt Microsoft Dynamics 365 Business Central ja LS Central -konsultteja asiakasprojekteihin. Konsulttimme ovat keskeisessä roolissa palveluidemme toimituksessa ja vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa.

Työskentely tapahtuu millä tahansa Solteqin toimipisteellä. Myös etätyö on osa joustavaa työarkeamme.

Keitä me olemme?  

Tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut sekä hyvät uramahdollisuudet niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Haluamme panostaa solteqlaisiin, ja siksi tarjoamme käyttöösi lounas- ja liikuntaedut, viikoittaisen hierontatuokion sekä hyvinvointivalmentajan. 

Organisaatiomme matala hierarkia luo mukavan ja suoraviivaisen tekemisen kulttuurin. Sinua odottaa laaja ja kyvykäs asiantuntijayhteisömme – tarkalleen ottaen 586 osaajaa viidessä eri maassa. Asiakkaamme ovat suuria ja keskisuuria pohjoismaisia kasvuyrityksiä, jotka haluavat olla edelläkävijöitä omalla alallaan. Asiakkaamme toimivat vähittäis- ja tukkukaupan, hotelli- ja ravintola-alan sekä valmistavan teollisuuden aloilla.

Oletko se Sinä? 

Konsultin roolissa olet projektin keskiössä: Työskentelet yhteistyössä myyjiemme kanssa vastaten tarjouspyyntöihin sekä työmääräarvioihin, ja olet mukana esittelemässä palveluratkaisuja asiakkaalle. Osaat analysoida asiakkaan tarpeita ja etsiä niihin ratkaisuja. Sinulta onnistuu määrittelyjen luominen, järjestelmän konfigurointi sekä tuotteen käyttöönottokoulutus.

Olet myös innokas kehittymään ja heittäytymään haasteisiin. Myös ajoittaiset työreissut mahtuvat arkeesi. Sovit hommaan hienosti, jos: 

  • omaat kokemusta liiketoimintatarpeiden kartoittamisesta ja arvioinnista D365 BC/LS Central -järjestelmällä.  
  • olet mukavuusalueellasi Microsoft NAV 2015 (tai sitä uudemman version) -järjestelmän parissa. Ja parhaassa tapauksessa myös LS Retailin.  
  • tunnet erityisen hyvin ainakin jonkin seuraavista liiketoiminnan prosesseista: Taloushallinnon prosessit ja lainsäädäntö, osto- ja myyntiprosessit, varastonhallintaprosessit ja/tai retail tai hospitality -liiketoiminnan prosessit. 
  • osaat kommunikoida asiakkaan organisaation eri yksiköiden kanssa saadaksesi kattavan kokonaiskuvan liiketoiminnan tarpeista.  
  • olet tehokas ja vastuuntuntoinen. Tunnistat myös riskit ja tuot ne ajoissa esille rakentavaan sävyyn.  
  • ratkaiset ongelmia positiivisella asenteella. Näet kokonaiskuvan asiakkaan kannalta tärkeitä yksityiskohtia unohtamatta. 
  • kommunikoit suvereenisti sekä suomen että englannin kielellä.  

Täysosuma? Ei muuta kuin hakemus vetämään:  

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, ja näet itsesi tulevaisuudessa osana solteqlaisten kasvavaa joukkoa, lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Miialta, miia.toivanen@solteq.com.