MRO varastopäällikkö
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt varastopäällikköä alueelliseen kunnossapitoon UPM Paperitehtaille Jokilaaksoon.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Mitä teet

Varastopäällikkönä vastaat kunnossapitomateriaalivarastojen alueellisesta ja tehdaskohtaisesta optimoinnista kunnossapitostrategian ja liiketoimintasääntöjen mukaisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, kunnossapidon ja muiden UPM:n paperi- ja sellutehtaiden varastopäälliköiden sekä toimittajien kanssa. Olet aktiivisesti mukana varasto- ja hankintaprosesseissa ja hyödynnät työssäsi digitaalisia analysointi-, raportointi- ja tiedonhakutyökaluja. Toimit työssäsi UPM:n turvallisuus-, ympäristö- ja eettisten periaatteiden sekä niitä koskevien toimintaohjeiden mukaisesti.

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja aiempaa työkokemusta kunnossapito-, tuotanto- ja/tai ostotehtävistä
 • Olet yhteistyökykyinen, tavoitehakuinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä olet valmis kehittämään uusia toimintamalleja haastamalla olemassa olevia
 • Kykenet tehokkaaseen ja huolelliseen työskentelyyn myös paineen alla
 • Sujuva suomen kieli ja hyvä englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä
 • Eduksesi luetaan toiminnanohjausjärjestelmien ja toimisto-ohjelmien sujuva hallinta

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa UPM Suomen paperi- ja sellutehtaiden MRO varastoista vastaava päällikkö Ilkka Jantunen, ilkka.jantunen@upm.com tai puh. 0407033805. 

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana, joten jätäthän sähköisen hakemuksesi oheisen linkin kautta ja liität mukaan CV:n mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.02.2019.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1225727
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Jämsä