(Poistunut julkaisusta)

Motonetilla ja AD VaraosaMaailmalla kausi- ja kesätöitä PK-seudulla!
Motonet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Motonet Oy
Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni. Yli 1700 ammattilaista työllistävä yhtiö kuuluu alansa johtaviin toimijoihin Suomessa, palvellen asiakkaitaan kahden valtakunnallisen kauppaketjun Motonetin ja AD VaraosaMaailman sekä Broman Logisticsin kautta. Broman Group on toiminut vuodesta 2016 myös Viron markkinoilla Motonet-konseptilla.
Toimenkuva
Miltä kuulostaisi kesätyö, jossa pääset kehittämään itseäsi, oppimaan uutta ja kartuttamaan työkokemusta kaupan alalta? Entäs kesätyö, jossa työkaverit ovat ammattitaitoisia, mutta rentoja ja hommat hoidetaan hymy huulilla? Ootko miettinyt, että mistä löytyisi sellainen kesätyö, jossa työpäivät ovat oikeasti hauskoja?

Enää ei tarvitse miettiä, sillä tässä on just sulle sopiva paikka! Voit työllistyä varastoon, myymälään tai kassalle ja tehdä töitä joko osa- tai kokoaikaisena työntekijänä. Voit aloittaa työt tilanteesi mukaan jo maaliskuussa tai kesän alussa.
Odotamme sinulta
Jos sulta löytyy oikeaa asennetta, motivaatiota sekä positiivista tiimipelaajan henkeä, olet juuri oikea henkilö tehtävään! Aiemmasta työkokemuksesta ja Motonetin tuotteiston tuntemisesta on toki hyötyä, mutta ne eivät ole ratkaisutekijöitä tässä haussa.
Muut tiedot
Käy lukemassa laajempi työpaikkailmoitus alla olevasta linkistä ja hae mukaan Motonetin vauhdikkaaseen porukkaan! Haethan tehtävään nimenomaan alla olevan linkin kautta.

https://rekry.bromangroup.fi/jobs/801812-kesa-ja-kausityot-paakaupunkiseudun-toimipisteissa

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy:n HR-Koordinaattori Hanna Rättö. Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse (hanna.ratto@vmp.fi) ja puhelimitse (040 3075110) arkisin klo 13-15.
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2020 mennessä.