(Poistunut julkaisusta)

Motivoituneita siivoojia Joensuuhun!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa? Viihdytkö reipas tahtisessa fyysisessä työssä?


Etsimme ripeä otteisia Siivoojia tiimiimme Joensuuhun.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu palvelukuvausten mukaisten siivoustehtävien toteutus erilaisissa kohteissa Joensuussa. Kohteina ovat esimerkiksi toimistot sekä erilaiset urheiluhallit. Tarjolla on niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisia työsuhteita ja työajat ovat räätälöitävissä juuri sinulle sopiviksi. Tehtävät sopivat erinomaisesti niin opiskelijalle, lisäansioita haluavalle kuin kokopäivä työtä etsiville.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön pystyvä. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet valmis opettelemaan kohteen kuin kohteen ja kehittymään työssäsi. Puhdistuspalvelualan koulutuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi.

Toivomme, että olet joustava, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen perus pilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.11.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -