(Poistunut julkaisusta)

Moottoripyöräasentaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista moottoripyöräasentajaa Espooseen.

Asentajan työnkuvaan kuuluu moottoripyörien huollot sekä korjaukset ja uusien laitteiden kasaukset sekä varustelut.

Edellytykset:

Toivomme hakijoilta aikaisempaa mp- tai autoalan kokemusta ja tuntemusta työn tai harrastusten kautta. Edellytämme vähintään kohtuullisia ATK-taitoja sekä joustavuutta, reippautta ja oma-aloitteisuutta. Mönkijä-osaaminen on plussaa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen työhön sekä valmistajan jatkuvan merkkikoulutuksen.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Voit vaihtoehtoisesti jättää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen helsinki@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.