(Poistunut julkaisusta)

Moottoriasentaja, osa-aikainen, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Nokialla sijaitsevalle asiakkaallemme osa-aikaista moottoriasentajaa.

Hakemamme henkilö tulee työskentelemään moottorien kokoonpanossa. Työtä tehdään linjastolla ja kunkin asentajan tehtäviin kuuluu 2-3 vaihetta. 

Työhön on kattava alkuperehdytys, joten työt sopivat myös aloittelevalle asentajalle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen koneiden parista, kokoonpanosta, asennuksesta tai metallialalta. Myös harrastuneisuus autojen, mopojen tai muiden koneiden parissa tukee työssä menestymistä. Toivomme kokemusta paineilmatyökalujen käytöstä.

Töitä on tarjolla alustavan arvion mukaan 2-5 päivää viikossa. Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa. Työt sopivatkin hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen, sillä tarjolla olevista vuoroista voi valita itselleen sopivat. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun aikana ja kestävät ainakin vuoden loppuun.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Laura Arvonen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh. 050 597 5922 tai laura.arvonen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.