(Poistunut julkaisusta)

Moottoriasentaja, kesätyö (Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Toimeksiantajayrityksemme Viatech Oy on Pirkkalassa sijaitseva teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viatechille kesätyöntekijöitä kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä saattaa olla tarvetta tehdä myös kahdessa vuorossa. Työtä on tiedossa kesälomakauden ajalle arviolta toukokuulta elokuun loppuun. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemustaustaa, kuten kone- ja ajoneuvoasentajan koulutusta / työkokemusta. Tehtävähaussa huomioidaan uransa alkupuolella olevat vielä koulutusvaiheessa olevat hakijat sekä jo kokeneemmat tekijät. Hyvät kädentaidot ja innostus käsillä tekemiseen sekä reipas työote ovat tehtävässä eduksi. Tässä voi olla myös tulevaisuuden työpaikkasi. 

Tehtävässä työskennellään vuokratyösuhteessa Click Henkilöstöpalveluiden toimiessa työnantajana. Työt tehdään Viatechilla heidän työnjohtonsa ohjeistuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.