Moottoriajoneuvojen huoltaja / Asiakaspalvelija
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkkalaan osa-aikaista Karting-autojen huoltajaa!

Työntekijänä tehtävänäsi on olla järjestämässä ikimuistoisia karting kokemuksia erilaisille asiakasryhmille. Työtehtäviisi kuuluvat pienet huoltotyöt karting-autojen parissa sekä asiakaspalvelutehtävät. Karting-autojen lisäksi käytössä on myös Yamahan side by side -ajoneuvoja.

Työssä menestyminen edellyttää positiivista asennetta, palvelualttiutta ja halua työskennellä ihmisten parissa. Eduksi on aiempi kokemus tai kiinnostus autoihin tai kartingiin liittyen. Työ on osa-aikaista, jolloin tunteja on kuukaudessa noin 40-100.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta heti! Muista liittää mukaan myös CV. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Jeri Ojakangas, p. 040 530 9353 tai jeri.ojakangas@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1223670
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Pirkkala