(Poistunut julkaisusta)

Montörer till Herrmans Ab - Nordic Lights
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Herrmans Oy Ab är ett framgångsrikt och växande exportföretag i Jakobstad, företaget har ca 260 anställda i Jakobstad. Förutom i Finland så har företaget verksamhet i Tyskland, Kina, USA, Brasilien och Taiwan.

Herrmans är ett av Europas ledande tillverkare av cykelkomponenter. Till produktsortimentet hör mm. handtag, cykelbelysning, kedjeskydd och reflex.

NORDIC LIGHTS® tillverkar arbetsbelysning som används i de mest krävande väderförhållanden. Våra produkter hittas på maskiner och fordon inom gruv-, bygg-, skogs-, jordbruks- och logistiksektorn. Vi levererar arbetsbelysning till flera av världens ledande tillverkare av tunga maskiner (tex Catepillar, Ponsse, Sandvik och Volvo). Vi använder oss av senaste teknik och våra produkter håller en mycket hög kvalitet.

Vi söker till vår kund Herrmans Oy Ab - NORDIC LIGHTS® i Jakobstad flera

MONTÖRER

Till dina arbetsuppgifter hör att montera olika slags NORDIC LIGHTS® arbetsbelysningar i produktionen, packa produkter och annat produktionsarbete. Vi jobbar i 2 skift, måndag – fredag. 

Vi förväntar oss att du är ansvarsfull och noggrann. Du bör kunna jobba med alla typer av människor. Är du händig och tekniskt intresserad passar det här jobbet dig.

Vi erbjuder dej ett heltidsarbete, arbetstiden är måndag till fredag. Det är frågan om en tidsbunden tjänst (6 månader till att börja med) i ett internationellt företag. Välkommen att komma och jobba i en kreativ och inspirerande arbetsgemenskap. Företagets kunniga personal skolar in nyanställda.

Välkommen med din ansökan snarast! Vi intervjuar kontinuerligt och tjänsterna tillsätts efter hand (även före ansökningstiden har gått ut).

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Uniflex HR-Konsult Linda Huggare-Koskela tfn 040 685 5200 eller Uniflex HR-Konsult Maria Nylund tlf 044 272 6531 eller Uniflexs Regionchef Juha-Pekka Myllykangas tfn 050 913 4065. Sök sist 17.3.2019 genom att registrera din CV på adressen www.uniflex.fi eller skick din CV via e-post till  maria.nylund@uniflex.fi.