(Poistunut julkaisusta)

Monitoimiosaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Oletko etsimämme reippaasti työhön tarttuva MONITOIMIOSAAJA?

Haemme tekniikasta kiinnostunutta, avarakatseista apulaista kansainväliseen ympäristöön ison asiakkaamme vilkkaaseen ja muuttuvaan toimintaympäristöön Espoon Keilalahteen.


Työtehtäviin kuuluu kiinteistön päivittäiset tilojen kalustamiset, avustavat huoltotyöt ja lähituen pienimuotoiset tehtävät sekä tietysti toimiminen osana laadukasta kokonaispalvelua tuottavaa tiimiämme.    


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset avarakatseisen asenteen, ymmärrystä ja kiinnostusta tulevaisuuden tekniikasta, uskallusta tarttua haasteisiin ja omaat hyvän tilannetajun sekä asiakaspalvelutaidot. Hallitset niin porakoneen, kuin eri käyttöjärjestelmät ja laitteet. Omaat sujuvan suomen ja englannin kielen taidon. Sinulta löytyy hieman työkokemusta tai muuta näyttöä hyvästä asenteesta, sekä ajokortti.


Käytät sujuvasti nykyaikaista tekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista asioista ja tavoista toimia. Odotamme sinulta ensisijaisesti joustavaa ja reipasta asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Sinulla on oma-aloitteisuutta, tilannetajua ja reagointikykyä. Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen ja haluat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden palveluita. Työaikasi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin ja päivävuoroon. Työ on kokoaikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.

Josilmoitus kuvasi sinua ja tahdot ottaa haasteen vastaan, täytä hakemuksesi 15.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Liitäthän hakemukseen myös cv:n.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -