(Poistunut julkaisusta)

Monitoimimies, asennus/tuotanto (metalli)
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme asiakkaallemme Lahteen

MONITOIMIMIEHIÄ, ASENNUS/TUOTANTO (METALLI)

Työ sisältää monipuolista asennustyötä metallialan tuotannossa. Olethan kädentaitoinen ja tarkka tekijä. Työssä käytät kaikkia tavanomaisia käsityökaluja, akkuporakoneesta rälläkkään. Hitsaustöihinkin pääsee, jos sen puolen osaamista löytyy.

Aikaisempi kokemus asennustöistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi autonasennus-, rakennus- tai metallipuolelta.

Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Laitathan hakemuksesi jo tänään! Kyseessä on päivävuorotyö. Hyvällä tekijällä mahdollisuus pitkäaikaiseen paikkaan. Jos haluat kysyä lisätietoja paikasta, soita Kilta / Leena p. 044 728 3371.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.