(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen tuotantotyöntekijä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme puuteollisuusalan asiakkaallemme Nastolaan

MONITAITOISTA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työskentelet monipuolisissa puuteollisuusalan työtehtävissä, kuitenkin pääasiallisesti liukuovilinjastolla. Työtehtäviin kuuluu mm. liukuprofiilien sahaus alumiinisahalla. Tarvittaessa työskentelet kuitenkin myös muissa tuotannon työpisteissä; maalauslinjalla, hionnassa tai prässillä. Työtehtävät vaihtelevat aina silloisen kuormitustilanteen mukaan.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Olet moneen tehtävään taipuvainen, oma-aloitteinen ja joustava tekijä, joka on kiinnostunut oppimaan uutta. Työ sopii sinulle, jos kaipaat työhösi vaihtelua, sillä tehtävässä ei työskennellä vain yhdessä työpisteessä. Emme vaadi tehtävässä aiempaa työkokemusta, mutta puuteollisuusalan tuntemus on eduksi tehtävässä.

Työ on alustavasti päivätyötä klo. 6:00 – 14:30, mutta sinulla tulee olla valmius myös 2-vuorotyöhön. Työ on aluksi määräaikainen vuoden loppuun asti, mutta tehtävässä on myös mahdollisuus myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on 40,0 h/vko.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan p. 040 728 8728 / Johanna. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.