(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen tarjoilija Original Sokos Hotel Presidenttiin
Sokos Hotel Presidentti

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Haemme monitaitoista tarjoilijaa Original Sokos Hotelli Presidentin upealle tapahtumaosastolle syyssesonkiin. Töitä on tarjolla loppuviikon iltoina vaihtelevasti tilaustarjoilijan ja baarin tehtävissä 15.12. saakka, keskimäärin 60 h / 3vko.

Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestetään laadukkaat juhlat, kokoukset, seminaarit ja näyttelyt. Moneksi muuntuvissa tiloissa toteutetaan yksilölliset tapahtuma- ja ruokaideat presidentillisen palvelun kera ! Hotellin 15 kokoustilaa muuntuvat 8-370 henkilön tilaisuuksiin. Auditoriossa, viihderavintolassa ja juhlasaleissa järjestetään isoimmat tapahtumat ja pienemmät kokoontumiset voi järjestää viihtyisissä sviiteissä tai saunaosastolla.

Tässä tehtävässä ei ole kahta samanlaista työpäivää ! Mikäli olet hyväntuulinen ja organisointitaitoinen tilaisuuksien hoitaja, niin tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten. Tärkeää on pitää langat käsissä myös muuttuvissa tilanteissa ja kiireisinäkin hetkinä. Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä, hygieniapassia ja negatiivista salmonellatodistusta.

Kiinnostuitko ? Laita hakemus tulemaan, käsittelemme niitä jo hakuaikana.