Monitaitoinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Haluaisitko töitä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi rakennusalan yleisissä työtehtävissä? Meillä on tällä hetkellä haussa ahkeria jokapaikanhöyliä sekatyömiehen hommiin rakennustyömaille Uudenmaan alueelle. Liity siis mukavaan joukkoomme!

Työtehtävät:
Työ pitää sisällään monipuolisesti ja vaihtelevasti erilaisia rakennusalan työtehtäviä kunkin työmaan tarpeen ja sinun osaamisesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta erilaisista rakennusalan työtehtävistä sekä kokemusta esimerkiksi kurottajalla, Kramerilla sekä Willellä ajosta. Lisäksi sinulta löytyy joustavaa asennetta ja halua tarttua kaikkii työmaan tehtäviin. Omaat positiivisen ja motivoituneen asenteen sekä hyvän fyysisen kunnon, sillä työ voi olla ajoittain raskastakin. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työmaat sijaitsevat laajasti Uudenmaan alueella.

Tarjoamme sinulle:
Työtehtävät ovat vaihtelevia eikä yksikään päivä ole samanlainen! Pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta Suomen suurimmissa rakennusalan yrityksissä mukavassa työporukassa. Lisäksi meidän WorkPowerin mukava HR-tiimimme tarjoaa tukea ja neuvoja kaikkiin työsuhteeseesi liittyviin asioihin. Saat meiltä vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä laadukkaat ja turvalliset työvarusteet. 

Hakuprosessi:
Jos tämä kaikki kuulostaa sinulta, jätä rohkeasti hakemus ja kerro meille omasta rakennusalan työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. klo.10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, sekatyömies, yleismies, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Kerava, Tuusula, Sipoo, Vihti, Kirkkonummi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526748
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa