Monitaitoinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia, luotettavia ja motivoituneita rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia rakennusmiehen töitä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä ja hän pystyy toimimaan sekä itsenäisesti että tiimissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöä, jolla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet voivat olla etäällä julkisista liikenneyhteyksistä. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Meille on tärkeää että hyvä ja motivoitunut työntekijä viihtyy WorkPowerilla mahdollisimman pitkään!

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisiman tarkkaan osaamisestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoa tarvittaessa:
HR-koordinaattori Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450408
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa