Monitaitoinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Oletko monipuoliset rakennustaidot omaava tekijä vailla töitä? Etsimme juuri sinua!

Monitaitoisen rakennustyöntekijän työtehtävät määräytyvät aina työmaiden tarpeiden ja tilanteiden mukaan, joten tästä syystä toivommekin hakijoilta monipuolista osaamista työmaan eri työvaiheista. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella ja sen lähikunnissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Etsimämme henkilöt ovat itseohjautuvia tekijöitä, jotka hoitavat hommat tehokkaasti ja huolellisesti aina alusta loppuun saakka. Kokemuksesi lisäksi ainoa vaatimus työllistymiselle on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työ alkaa joulukuussa, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin haastattelussa. Työaika normaalisti arkisin klo. 7-15:30. Ja koska arvostamme kokemustasi, palkkaa maksamme aina oman osaamisesi ja rakennusalan TES mukaisesti! Kunnia-asiamme on myös tarkka palkanmaksu, josta oma palkkahallintomme huolehtii. 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja osaava WorkPowerin raksatiimi.

Lähetä meille hakemuksesi pian ja kerro siinä millaisia työtehtäviä olet aikaisemmin tehnyt. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja haastattelut pidämme poikkeuksellisesti videopuhelun välityksellä!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: monitaitoinen rakennusmies, raksa, kokoaikatyö, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399187
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere