(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Oletko sinä etsimämme monitaitoinen rakennustyöntekijä?

Haemme siis asiakasyrityksillemme monitaitoisia rakennustyöntekijöitä Tampereelle ja lähikuntiin! Työtehtävät määräytyvät aina työmaiden tarpeiden ja tilanteiden mukaan, joten tästä syystä toivommekin hakijoilta monipuolista osaamista työmaan eri työvaiheista. Etsimämme henkilöt ovat itseohjautuvia tekijöitä, jotka hoitavat hommat tehokkaasti ja huolellisesti aina alusta loppuun saakka. Kokemuksesi lisäksi ainoa vaatimus työllistymiselle on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hakemuksestasi lukisimme mielellämme sinun kokemuksestasi! 

Työn aloitus sovitusti syyskuun aikana, sinulle sopivan tarkan aloitusajankohdan voimme sopia paremmin haastattelussa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo. 7-15:30. Ja koska arvostamme kokemustasi, palkkaa maksamme aina oman osaamisesi ja rakennusalan TES mukaisesti! Kunnia-asiamme on myös tarkka palkanmaksu, josta oma palkkahallintomme huolehtii. 

WorkPower on kotimainen ja luotettava työnantaja, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Tarjoamme käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä osaavan raksatiimin tuen työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Lisäksi työntekijämme nauttivat viihdyttävistä työsuhde-eduista!

Lähetä meille hakemuksesi pian ja kerro siinä millaisia työtehtäviä olet aikaisemmin tehnyt. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja haastattelut pidämme poikkeuksellisesti videopuhelun välityksellä!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: monitaitoinen rakennusmies, raksa, kokoaikatyö, tampere, pirkanmaa