(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Haemme Helsingissä sijaitseviin työkohteisiin motivoituneita ja reippaita rakennustyöntekijöitä, joilla olisi monipuolista osaamista ja kokemusta rakennusalalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on rautainen ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulee toimeen myös muiden kanssa. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia, rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä aiempaa kokemusta erilaisista rakennusalan keskeisimmistä työtehtävistä. Lisäksi hakijalta tulisi löytyä joitain omia työkaluja. Auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työkohteet ovat vaihtelevia.

Tarjoamme sinulle:
Monipuolisia ja innostavia työkohteita, ammattimaisen ja mukavan HR-tiimin tuen ja luotettavan työnantajan. Palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Lisäksi saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasoasi. Aloitus on sopimuksen ja työmaiden aikataulujen mukaisesti touko-kesäkuussa 2020. 

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Seitz, HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennustyö, rakennusala, Helsinki, monitaitoinen rakennusmies, yleismies, monipuolinen osaaja