(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Hyvinkäälle asiakkaamme uudisrakennuskohteeseen reippaita rakennustyöntekijöitä, jotka osaavat tarttua toimeen.

Työnkuvaus:
Tulet työskentelemään itsenäisesti työmaalla erilaisissa uudisrakentamiseen liittyvissä työtehtävissä. Työtehtäviin kuuluvat mm. rakennustyömaiden alkavat sisätyöt, väliseinien teko sekä erilaiset sisävaiheen työt. Sinulla voi olla alalle sopiva koulutus, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta hankittua osaamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- voimassa olevaa työturvakorttia
- työkokemusta alalta
- hyvää fyysistä kuntoa
- asennetta ja intoa töihin

Matkustusvalmius ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä kohteita voi olla myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Päivi Seitz,
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: uudisrakennus, rakennustyöntekijä, rakennusala, Hyvinkää