(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Hyvinkäälle asiakkaamme uudisrakennuskohteeseen reippaita rakennusmiehiä ja –naisia, jotka osaavat tarttua toimeen sekä omaavat monipuolista teknistä osaamista ja kädentaitoja. Matkustusvalmius ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä kohteita voi olla myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Tulet työskentelemään itsenäisesti työmaalla erilaisissa uudisrakentamiseen liittyvissä työtehtävissä. Toimit rakennustyömaan moniammattilaisena, jonka tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Sinulla voi olla alalle sopiva koulutus, mutta myös kokemuksen kautta hankittu osaaminen riittää. 

Odotamme hakijalta
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- alan työkokemusta
- hyvää fyysistä kuntoa
- asennetta ja halua töihin

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat melko pikaisella aikataululla , joten käythän täyttämässä hakemuksen mahdollisimman pian!

Lisätietoja tarvittaessa:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi