(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme Hyvinkäälle asiakkaamme rakennuskohteisiin reippaita rakennusmiehiä ja –naisia, jotka osaavat tarttua toimeen sekä omaavat monipuolista teknistä osaamista sekä kädentaitoja. Matkustusvalmius ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä kohteita voi olla myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Tulet työskentelemään itsenäisesti työmaalla erilaisissa korjausrakentamiseen ja uudisrakentamiseen liittyvissä työtehtävissä. Toimit rakennustyömaan moniammattilaisena, jonka tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Sinulla voi olla alalle sopiva koulutus, mutta myös kokemuksen kautta hankittu osaaminen riittää. 

Odotamme hakijalta
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- alan työkokemusta
- hyvää fyysistä kuntoa
- asennetta ja halua töihin

Haastattelut alkavat melko pikaisella aikataululla huhtikuun aikana, joten käythän täyttämässä hakemuksen mahdollisimman pian

Lisätietoja tarvittaessa:

Erica Ollikainen, Henkilöstöassistentti

erica.ollikainen@workpower.fi