Monitaitoinen rakennustyöntekijä, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Rakennusalan taitoja taskut täynnä? Nyt on aika paljastaa kortit.

Etsimme monitaitoista rakennustyöntekijää. Eli tekijää, jolla on rakennusalasta tietoa ja taitoa sekä kyky tehdä moninaisia rakennustyömaan työtehtäviä. Rakennusmiehen työtehtävät vaihtelevat työkokemuksesta ja työmaasta riippuen. Kokemuksesi lisäksi työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin ja hyvät hermot. Huolellisuus työmailla on nimittäin kaiken aa oo. Laita meille hakemus ja me etsimme juuri sinulle sopivan työtehtävän. Kuvaile hakemuksessa tarkasti työkokemuksesi ja työtehtävät, jotka hallitset.

Työ on keikkatyötä eli myös työmaakohteet vaihtelevat keikkojen mukaisesti. Asiakasyrityksiemme työmaakohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Työaika on normaalisti arkisin 7-15.30. Palkan maksamme työkokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Matkakorvaukset sekä työkalukorvaukset kuuluvat työsuhteeseen.

WorkPower on alalla jo melkein kaksi vuosikymmentä toiminut kotimainen ja luotettava henkilöstöalan yritys. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina, vaihtuvina työsuhde-etuina ja tarkkana palkanmaksuna. Tampereen toimipisteen ammattimainen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Monitaituri, tilaisuutesi on tullut. Toivottavasti nähdään haastattelussa!

Yhteystiedot: HR-Koordinaattori Jenna Rantanen, 040 667 9544

Avainsanat: monitaitoinen rakennustyöntekijä, raksa, rakennusala, Tampere, Pirkanmaa, Nokia, kesätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461891
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere