Monitaitoinen rakennustyöntekijä, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Me WorkPowerilla rekrytoimme jo hieman kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä kesälle 2021 Pirkanmaan alueelle!

Meillä työskentelee päivittäin yli 200 rakennusalan osaajaa eri kokemuksilla varustettuna Pirkanmaan alueella. Työt asiakasyrityksissämme tarjoavat loistavan mahdollisuuden päästä näyttämään taitosi sekä kehittymään alan tehtävissä, ja mikä parasta, luomaan verkostoja suurimpiin rakennusalan yrityksiin. Etsimme asiakasyrityksemme työkohteisiin osaavia ja tunnollisia osaavia rakennustyöntekijöitä vaihtuviin kohteisiin Tampereelle ja lähikuntiin. Hakemamme henkilöt ovat tehokkaita ja aktiivisella työotteella varustettuja!

Työtehtävät mukautuvat osaamisesi mukaan, mm. muotti-ja valutyöt, väliseinien teko sekä pienet raudoitustyöt ja elementtiasennukset. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Palkkaus TES mukaan.

Asiakaskuntamme kattaa laajan skaalan eri kokoisia yrityksiä ja jo vuosien ajan olemme toimineen yhteistyössä mm. Skanska Oy, YIT Suomi Oy, Lujatalo Oy, Bonava Suomi Oy, SRV kanssa. Työn aloitus sovitusti kesän alkaessa. Töitä on mahdollista tehdä koko kesäkauden ajan ja mahdollisuuksien mukaan jatkaa myös syksyllä. Työaika ma-pe 7-15:30. 

Tarjoamme Sinulle vaihtelevan työympäristön, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi sekä verkostojasi ympäri Pirkanmaan. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja tukenasi on timanttinen raksatiimi koko työsuhteesi ajan! 

Ole ajoissa ja täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika! 

Kesän rekrytointeja WorkPowerilla hoitaa:

Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Jasmi Hietanen p. 040 646 2426 / jasmi.hietanen@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, rakennusala, raksa, Pirkanmaa, Tampere, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451278
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere