(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen rakennusmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.


Etsimme monitaitoista rakennusmiestä Porvoossa sijaitsevalle asiakkaamme työmaalle. Monitaitoisen rakennusmiehen työtehtäviin kuuluvat mm. rakennustyömaiden alkavat sisätyöt,väliseinät sekä erilaiset sisävaiheen työt.


Etsimme tekijöitä, joilla on aikaisempaa kokemusta rakennusmiehen työstä ja joka pystyy itsenäisesti toimimaan . Rakennuspiirustusten lukutaitoa ja sekä hyvää ja joustavaa asennetta . Työturvallisuuskortti on välttämätön ennen työsuhteen aloittamista. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.


Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian . Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja hae rohkeasti meille töihin!


Lisätiedot tarvittaessa:

Maria Pelkonen, Henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi