(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Haemme asiakasyrityksillemme Espooseen ja pääkaupunkiseudulle luotettavia ja reippaita monitaitoisia rakennusaputyöntekijöitä. 

Työnkuvaus:
Rakennusaputyöntekijän työt ovat erittäin tärkeitä rakennustyömaiden toimimisen kannalta. Rakennusapumiehen tehtävä sisältää monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, kanto-, raivaus- ja siivoustöitä työmaan tarpeiden mukaan. Lisäksi pääset oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan avustamaan myös muissa rakennustyömaan töissä. Tässä tehtävässä on mahdollisuus myös päästä näkemään ja oppimaan paljon uutta, sillä työkohteet ovat vaihtelevia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteista ja toimeliasta asennetta sekä joustavuutta. Hakemamme henkilö on täysi-ikäinen ja hänellä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytyksenä on vähintään kohtalainen suullinen suomen kielen taito, sillä ohjeet ja perehdytys ovat työmaalla suomeksi. Aikaisempi kokemus rakennusalan töistä sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme palkkauksen rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Lisäksi saat meiltä mukavat, turvalliset ja laadukkat työvaatteet. Meidän välittävä ja lämminhenkinen HR-tiimimme on myös tukenasi ja apunasi koko työsuhteesi ajan! Meille on sydämen asia saada oikeat henkilöt töihin oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytä hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään ja kesän aikana. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

avainsanat: keikkatyö, rakennusala, Espoo, rakennusaputyöntekijä, appari