(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen rakennusapulainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme Espooseen erilaisiin rakennuskohteisiin luotettavia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia.

Työnkuvaus:
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, kanto-, raivaus- ja siivoustöitä. Lisäksi pääset oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan avustamaan myös muissa rakennustyömaan töissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, omatoimista ja toimeliasta asennetta sekä joustavuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytyksenä on vähintään kohtalainen suullinen suomen kielen taito, sillä ohjeet ja perehdytys ovat työmaalla suomeksi. Aikaisempi kokemus rakennusalan töistä sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme palkkauksen rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Lisäksi saat meiltä mukavat, turvalliset ja laadukkat työvaatteet. Meidän välittävä ja lämminhenkinen HR-tiimimme on myös tukenasi ja apunasi koko työsuhteesi ajan!

Hakuprosessi:Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

avainsanat: keikkatyö, rakennusala, Espoo, rakennustyöntekijä