(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen rakennusapulainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.


Haemme Espooseen erilaisiin rakennuskohteisiin luotettavia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus- ja siivoushommia. Lisäksi pääset oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan avustamaan muita rakennustyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä.


Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, vaan hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle! 


Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.


Lisätietoja tarvittaessa:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi

avainsanat: keikkatyö, rakennusala, Espoo, rakennustyöntekijä