Monitaitoinen rakennusapulainen KESÄ 2018
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme kesäksi asiakkaamme rakennustyömaalle Sipooseen niin aloittelevia kuin kokeneempiakin rakennusaputyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin.

Voit olla jo kokemusta kartoittanut rakennusalan apulainen tai uusi alalla. Työt vaihtelevat osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja lisäksi taskusta tulisi löytyä voimassa oleva työturvakortti. Myös auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, mukavat työkaverit ja TES:n mukaisen palkkauksen.

Aloitus voidaan sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kesällä uudisrakennustyömaalla, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Reippailla tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Erica Ollikainen  Henkilöstöassistentti

erica.ollikainen@workpower.fi 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1141748
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sipoo