(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen rakennusapulainen KESÄ 2018
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme kesäksi asiakkaamme rakennustyömaalle Sipooseen niin aloittelevia kuin kokeneempiakin rakennusaputyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin.

Voit olla jo kokemusta kartoittanut rakennusalan apulainen tai uusi alalla. Työt vaihtelevat osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja lisäksi taskusta tulisi löytyä voimassa oleva työturvakortti. Myös auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, mukavat työkaverit ja TES:n mukaisen palkkauksen.

Aloitus voidaan sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kesällä uudisrakennustyömaalla, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Reippailla tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi