Monitaitoinen pastakokki, KCM Mikkola, Pori
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2021
Suhtaudutko intohimoisesti ruokaan, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun? Haluatko olla mukana luomassa astetta parempia kauppakokemuksia sekä kehittämässä jotain aivan uutta? Mikäli vastasit kyllä, jatka ehdottomasti lukemista. Tässä on loistava mahdollisuus päästää sisäinen ruokamestarisi valloilleen!

Etsimme nyt asiakkaallemme K-Citymarket Mikkolaan monitaitoista

PASTAKOKKIA

Pääset opettelemaan pastan valmistusta italialaisen kokin opissa! Työtehtäviisi kuuluvat pastan valmistuksen lisäksi lihankäsittely, palvelutiskin työt ja kotikeittiön työt. Toivomme sinulta innovatiivista ja yritteliästä asennetta, sillä pääset kehittämään tuotteita ja ruoanvalmistusprosesseja. Tehtävään perehdytetään ja koulutus tapahtuukin englanniksi, joten riittävä kielitaito on välttämätön.

Työtä on tarjolla 30h / vko ja työvuorot ovat aamupainotteisia. Työ pohjautuu toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 12,16-13,89€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Ravintola-alan ja/tai kaupallisen alan koulutusta
Keittiötyötaitoja ja asiakaspalvelukokemusta
Intohimoa laadukkaaseen ja herkulliseen ruokaan
Halua ja kykyä omaksua uusia tietoja ja taitoja
Riittävää englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Mahtavan tilaisuuden oppia pastan tekoa italialaisen ammattilaisen opastuksella
Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
Mahdollisuuden päästä kehittämään jotain aivan uutta
Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
Koko K-Citymarket Mikkolan tiimin tuen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV palkkatoiveineen hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros pidetään videohaastatteluna, johon jatkoon päässeet hakijat saavat kutsun sähköpostitse (kannattaa tarkkailla myös roskapostikansiota).


Lisätietoja

Pinja Lehtiluoma
Rekrytoinnin moniosaaja
pinja.lehtiluoma@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot