(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme monitaitoista metallityöntekijää tai tuotantotyöntekijää. Asiakasyrityksemme on Janakkalan seudulla toimiva yritys, joka tekee monipuolisia metallitöitä isoille ja pienille asiakkailleen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme, sillä asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää.

Työnkuvaus

Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset tekemään erilaisia metallialan hommia. Työpäiviisi kuuluu esimerkiksi pajan avustavia töitä, kuten sahausta, poraamista ja viimeistelytöitä. Varaston ylläpitotyöt ovat myös osa työpäiviesi kulkua. Oletkin kuin pajan yleismies-Jantunen, työnkuvan ollessa monipuolinen ja valitun henkilön osaamisen mukaan, annetaan tehtäviä ja vastuuta.

Työn edellytykset

Olet käsistäsi kätevä, ja päästäsi terävä kaveri. Toivomme erityisesti oppimishalua ja nopeaa omaksumiskykyä, kun työhön perehdytetään. Erityisiä koulutusvaatimuksia tässä tehtävässä ei ole, mutta soveltuva koulutus (esim. metallialan perustutkinto) antaa sinulle hyvät valmiudet työstä suoriutumiseen. Kuvienlukutaidon katsomme suureksi plussaksi! Muita toivottuja ominaisuuksia työntekijällemme on: oma-aloitteisuus, huolellisuus ja luotettavuus.

Toivomme että perustyökalujen käyttö on sinulle tuttua kauraa. Olet hankkinut osaamisen joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.

Mitä tarjoamme

Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme, sillä asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme www.workpower.fi kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Mira Salomaa, p. 045 132 0405, mira.salomaa@workpower.fi

Avainsanat: päivätyö, kokoaikatyö, metallityö, tuotantotyö, teollisuus