(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Asiakkaamme on yli 40 vuotta metallialalla toiminut yritys, joka tekee levytöitä rakennus- ja automaatioteollisuudelle. Etsimme asiakasyrityksellemme pitkäaikaista, monitaitoista metallityöntekijää Tuusulaan.

Työnkuvaus

Työ sisältää monipuolisia metallitöitä kuten TIG-hitsausta ja hiontaa.

Työn edellytykset

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus metallitöistä esimekiksi särmäyksestä. Vaadimme voimassa olevia tulityö- ja työturvakorttia. Etsimämme hakija on ahkera, tunnollinen ja täsmällinen työntekijä, joka tykkää käsillä tekemisestä. 

Tarjoamme

Pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa vaihtelevissa työtehtävissä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi.

Hakuprosessi

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli koet, että olet hakemamme henkilö, laitathan hakemuksen kotisivujemme linkistä tai sähköpostitse Timolle. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi