(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Asiakkaamme on yli 40 vuotta metallialalla toiminut yritys, joka tekee levytöitä rakennus- ja automaatioteollisuudelle.

Etsimme asiakasyrityksellemme pitkäaikaista, monitaitoista metallityöntekijää Tuusulaan. Työ sisältää monipuolisia metallitöitä kuten TIG-hitsausta ja hiontaa. Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus metallitöistä esimekiksi särmäyksestä. Vaadimme voimassa olevia tulityö- ja työturvakorttia. Etsimämme hakija on ahkera, tunnollinen ja täsmällinen työntekijä, joka tykkää käsillä tekemisestä. 

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli koet, että olet hakemamme henkilö, laitathan hakemuksen kotisivujemme linkistä pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi