(Poistunut julkaisusta)

Monitaitoinen metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme monitaitoista metallityöntekijää Vantaalle. Työtehtävät vaihtelevat hitsauksesta manuaalikoneistukseen ja muihin metallialan tehtäviin. Työhön kuuluu satunnaisesti keikkoja asiakkaiden luona, joten toivomme matkustusvalmiutta.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuva metallialan koulutusta. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta hitsaamisesta ja koneistuksesta. Odotamme sinulta TIG, MIG ja puikkohitsauksen osaamista. Hitsattavana materiaalina on ruostumaton teräs. Koneistus tapahtuu manuaalisesti sorvaamalla ja jyrsimällä.

Etsimämme hakija on huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Sinulla tulee myös olla voimassa olevat tulityö- ja työturvakortti. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi jo tänään sivujemme linkistä.

Lisätietoja:

Toimialapäällikkö Reeta Asikainen, reeta.asikainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi