(Poistunut julkaisusta)

Monipuolista keikkatyötä, Turun alue
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että 98,9 % nykyisistä asiakkaistamme toimii suosittelijoinamme. Se kertoo, että teemme asioita oikein, asiakasta kuunnellen. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme.

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin tehtäviin.

Haluatko tehdä töitä, kun sinulle parhaiten sopii oman aikataulusi mukaisesti. Tarjolla on mm. muuttohommia, kiinteistön huoltoa, varastotöitä sekä erilaisia teollisuuden avustavia tehtäviä.

Tarjolla on sekä osa-aikatyötä että kokoaikaista työtä. Loistava tilaisuus esim. opiskelijalle, jos opiskeluissa hiljaisempi vaihe menossa! Moni keikkalainen on myös työllistynyt asiakasyrityksellemme vakituisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työvuorojen määrään voit itse vaikuttaa. 

Osaavalle tekijälle on paljon töitä tiedossa sekä ammattitaidon mukaista palkkaa.  Aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen 050 475 2050/ petra.kaitonen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.