(Poistunut julkaisusta)

Monipuolinen toimistosihteerin työtehtävä
LAPIN NAHKA OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
LAPIN NAHKA OY
Lapin Nahka, Pokka Reindeer Hides on arvostettu perheyritys, jonka yritysideana on tarjota korkealaatuisia poron koristetaljoja sisustustarpeisiin sekä lajiteltuja puolivalmisteita nahkateollisuudelle, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Pokka Reindeer Hides toimittaa tuotteet kotimaisille ja ulkomaisille jälleenmyyjille sekä maahantuojillemme suoraan Napapiirillä sijaitsevalta tehtaaltamme. Tänä päivänä Pokka Reindeer Hides on johtava poron koristetaljoja valmistava yritys maailmassa: myyntiverkostomme yltää yli 35 maahan.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Pokka Reindeer Hides - Lapin Nahkalle toimistosihteeriä monipuoliseen ja vastuulliseen työtehtävään Rovaniemen toimistolle. Työtehtävä kostuu päivittäisten toimistotöiden lisäksi erilaisista asiakaspalvelutehtävistä sekä tuotteiden myynnin ja tilauksien hoitamisesta. Työpäivät sisältävät myös asiakaskäyntejä, tarvittaessa tulkkausta (suomi-venäjä) sekä laskutusta ja myyntireskontraosaamista.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö omaa hyvät IT- ja yhteistyötaidot, on tarkka ja myyntihenkinen, sisäistää uudet järjestelmät nopeasti sekä haluaa kehittyä ja oppia uutta. Edellytämme aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Ehdoton edellytys on vahva suomen ja venäjän kielen taito (suullinen ja kirjallinen), englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävän hoitamiseen soveltuvaa koulutusta, ulospäin suuntautunutta ja aktiivista asiakaspalveluasennetta puhelimessa sekä kasvotusten.
Muut tiedot
Jos olet mielestäsi oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi heti! Liitäthän hakemukseesi myös ajantasaisen CV:n.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mikäli sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, käy päivittämässä se ja ota yhteyttä toimistolle.
Huomioimme haussa ainoastaan www.vmp.fi kautta jätetyt hakemukset.
Kesto
Pidempiaikainen sijaisuus
Lisätietoja
Hanna Paakkari, hanna.paakkari@vmp.fi, 0400 188 666
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.08.2019 mennessä.