(Poistunut julkaisusta)

Monipuolinen siivooja Turun alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Oletko kokenut siivoustyönosaaja, joka etsii merkityksellistä työtä?

Tule meidän tiimiimme - timanttiseen työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena sekä oppia uusia taitoja yhdessä mahtavan porukan kanssa. Etsimme nyt:

 

MONIPUOLISTA SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Turkuun ja lähialueille. Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin kello 6.00 alkaen, mutta välillä eteen tulee myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työssä toimit Turun siivoustiimin moniosaajana ja tunnet Palvelumestarin alueen kuin omat taskusi! Pääset nopeasti hyppäämään tilanteesta toiseen ja olet kartalla siitä, että mitä kohteissa tehdään. Tehtäviin kuuluu niin ylläpito- kuin perussiivoustakin. Omaat vakituiset kohteet, mutta sen lisäksi tiedät myös, miten toimitaan muissa alueen kohteissa ja tarvittaessa pystyt opastamaan ja tuuraamaan näissä kohteissa.

 

Sovit tiimiimme, mikäli sinulta löytyy luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti muuttuvissa tilanteissa. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat valttikortteja tehtävässä! Kerrothan kuitenkin, jos sinulla on muuta kokemusta, jota voisit soveltaa tähän tehtävään. Työ on fyysistä, joten hyvä yleiskunto on ehdoton plussa. Työssäsi kohtaat myös asiakkaita, joten timanttinen asiakaspalveluasenne on myös toivottavaa. Kentällä tulee paljon muuttuvia tilanteita ja nopeita liikkumisia eri kohteisiin, joten tehtävä vaatii ajokortin.

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
  • Ison talon henkilöstöetuuksia, työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi
  • Alustan kasvaa ja kehittyä ammatillisesti
  • Mahdollisuuden suorittaa ammatillinen tutkinto/osatutkinto, tai edetä esimiestehtäviin

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc