Monipuolinen rakennustyöntekijä / maalari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakasyritykseemme monitaitoisia rakennusalan sekatyöntekijöitä Pk-seudulla sijaitseville rakennustyömaille. Työmaat ovat pääsääntöisesti taloyhtiö kohteita. Työtehtävät vaihtelevat eri rakennusvaiheiden työtehtävistä, pintojen malauksesta aina loppuvaiheen rakennussiivoukseen.

Hakemamme henkilö pystyy toimimaan oma-aloitteisesti monipuolisissa rakennustöissä sekä osaa toimia myös tiimissä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa. Odotamme hakijalta myös kokemusta pintojen maalaamisesta, mutta ammattimaalari sinun ei tarvitse olla. Edellytämme rakennuspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus  on suotavaa, sillä se helpottaa työmaalta toiselle siirtymistä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, mukavan ja osaavan tiimin sekä mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Työt alkavat melko nopealla aikataululla touko-kesäkuun aikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoa tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Maria Pelkonen, maria.pelkonen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136673
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa