(Poistunut julkaisusta)

Monipuolinen rakennustyöntekijä / maalari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakasyritykseemme monitaitoisia rakennusalan sekatyöntekijöitä Pk-seudulla sijaitseville rakennustyömaille. Työmaat ovat pääsääntöisesti taloyhtiö-kohteita. Työtehtävät vaihtelevat eri rakennusvaiheiden työtehtävistä, pintojen maalauksesta aina loppuvaiheen rakennussiivoukseen.

Hakemamme henkilö pystyy toimimaan oma-aloitteisesti monipuolisissa rakennustöissä sekä osaa toimia myös tiimissä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa. Odotamme hakijalta myös kokemusta pintojen maalaamisesta, mutta ammattimaalari sinun ei tarvitse olla. Edellytämme rakennuspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus  on suotavaa, sillä se helpottaa työmaalta toiselle siirtymistä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, mukavan ja osaavan tiimin sekä mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Työt alkavat melko nopealla aikataululla kesäkuun aikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoa tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi