(Poistunut julkaisusta)

Monipuolinen pihavarastotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaamme palvelukseen moniosaajaa pihavarastonhoitoon Nurmijärvelle.

Asiakasyrityksen toimialaan kuuluu mm. vaihtolavojen vuokraukset, tarvike- ja teräsmyynti ja kuljetuspalvelut.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, varastoalueen siisteydestä ja ylläpidosta huolehtiminen, kierrätysmetallin lajittelu ja raudan myynti. Työtehtävät ovat siis vaihtelevia ja monipuolisia.

Toivomme, että hakija on asiakaspalveluhenkinen, sitoutunut ja oma-aloitteinen. Työtehtävässä eduksi on trukkikortti, pyöräkuormaajakortti, C-ajokortti ja kokemus erilaisista koneista (esim. kaivinkone). Edellytämme hakijalta vähintään B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian.Toiveenamme on löytää pikaisesti työntekijä asiakasyrityksen palvelukseen. Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö, jätä hakemus jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa;

Maria Pelkonen, henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi

Avainsanat: pihatyöntekijä, varastotyö, asiakaspalvelu, kokoaikatyö, Nurmijärvi