(Poistunut julkaisusta)

Monipuolinen osaaja rakennustöihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Asiakkaamme hakee vaihteleviin korjausrakentamisen kohteisiin työntekijää. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Toivomme sinulta monipuolisesti aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, sillä tässä työssä toimit vaihtuvissa työtehtävissä osaavan tiimin kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. pienremontit, saneeraukset, asennukset ja raivaukset erilaisissa kohteissa. Työ on liikkuvaa ja tehtävät vaihtelevia, joten etsimämme henkilö ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Tehtävässä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Työtä tehdään päivävuorossa. Tehtävä on aluksi määräaikainen, jossa on vakinaistumisen mahdollisuus asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus tehtävään sivuillamme www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuajan kestäessä, ja työt voivat alkaa piankin. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä saat jatta.koivisto@amiko.fi tai soittamalla 050 4766545.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!