Monipuolinen kesätyö työnjohdon ja myynnin parissa (Nurmijärvi)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Nyt tarvitaan teknisen osaamisen lisäksi hyvää ihmistuntemusta, oletko se sinä?  Vietä kesä Ruduksella.

Tarjolla kiinnostava kesätyö Nurmijärven infra tehtaalla betonituotteiden lähettämössä ja hallin työnjohtotehtävissä. Valmistamme mm. erilaisia tieliikenteen, ratarakentamisen sekä energia- ja telerakentamisen tuotteita.  Tehtäviisi hallin työnjohtopuolella kuuluvat mm. elementtityömaiden asiakkuuksien hoitaminen ja erilaiset tuotannolliset työnjohtotehtävät. Lähettämössä työhön sisältyy asiakaspalvelua, laskutusta, tiliöintiä, kuljetusten järjestelyä sekä yhteydenpitoa työmaiden, myyjien ja tuotannon välillä. Tarkempi tehtävänkuvasi määräytyy työkokemuksesi perusteella. 

Ketä etsimme? 

Tehtävässä toimiminen edellyttää vastuullista työotetta, mukautumiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Vastuullisuus on työmme sydämessä. Esimiehenä ymmärrät hyvinvoivan henkilöstön olevan tärkein voimavara, joten panostat työturvallisuuden johtamiseen, henkilöstön vahvuuksien hyödyntämiseen ja kehittämiseen sekä yhteenkuuluvuuteen – One Rudus henkisesti. Eduksi laskemme aiemman kokemuksen betonituotepuolelta tai työnjohtotehtävistä. Tärkeintä meille on kuitenkin löytää oikealla asenteella varustettu henkilö rooliin. Tehtävässä onnistumista tukee tekninen/rakennusalan koulutustausta. Työtehtävän luonteen takia, pitää olla mahdollisuus työskennellä tehdasympäristössä. 

Kiinnostuitko?

Tarjoamme osaavalle ja ahkeralle tekijälle vastuullisen ja haasteellisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä edelleen. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä. Olemme työturvallisuuden edelläkävijöitä, tästä esimerkkinä rakentamamme Turvapuisto (www.turvapuisto.fi). Meillä työskennellään turvallisuus edellä. Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin.  Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa yksikön päällikkö Artturi Aalto  0401394223 tai artturi.aalto@rudus.fi.  Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.  


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1326243
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Teollisuus/tuotanto, Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Artturi Aalto (artturi.aalto (a) rudus.fi)
  • Puhelin: 0401394223
  • Sijainti: Nurmijärvi