(Poistunut julkaisusta)

Monipuolinen asentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Ulvilaan monipuolista asentajaa mm. hydrauliikka- ja kokoonpanoasennuksiin.

Tehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan hydrauliikka-asennukset, raskaankaluston huollot ja korjaukset sekä kokoonpanoasennukset. Sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikasta sekä raskaankaluston asennustöistä. Luet piirustuksia ja työkalut pysyvät käsissäsi. Ymmärrys sähköpuolesta on ehdoton etu.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- joustavuutta
- oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielekkään työn osaavassa työporukassa. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta tarve asentajalle on pitkäaikainen. Sinulla on mahdollisuus päästä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Työtä tehdään päivävuorossa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevaan sähköpostiin tai nettisivujemme kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: asentaja, hydrauliikka, kokoonpano, päivätyö, kokoaikatyö