Monipalvelutyöntekijöitä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakasyrityksillemme Ouluun MONIOSAAJIA työskentelemään erilaisissa kouluissa, päiväkodeissa sekä palvelutaloissa.

Moniosaajan työkuvaan kuuluu mm. astiahuolto, ruokasalityöskentely, puhtauspalvelutehtävät sekä tilausjärjestelmien tunteminen. Tehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristö hyvin viihtyisä. Työskentelykohteista riippuen voit työskennellä itsenäisesti tai yhdessä osana tiimiä. Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä terveyttä sekä ripeää työotetta ja suomen kielen osaamista. Eduksesi katsotaan hygieniapassi tai aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä suurtalouden tai ravintoloiden keittiöissä. Tarvittaessa järjestämme perehdytystä työhön ja osaamisesi tueksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan tavan tehdä töitä ja moniosaajan työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00 välille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden eri pituisiin työsuhteisiin sekä kehittyä ruokapalvelualan tehtävissä. Tarjolla on joustavasti työtä osa-aikaisesti tai halukkaille kokoaikaisesti. Edellytämme sinulta aurinkoista ja työhön tarttuvaa otetta erilaisissa työtehtävissä.

Palkkauksessa sovelletaan asiakasyrityksessä käytettävää työehtosopimusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja ovat voimassa toistaiseksi. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia sekä keikkoja oman käytettävyytesi mukaan.

**

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! 

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA - napin kautta. Hakuaika päättyy 31.1.2022 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana

**

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, ole rohkeasti meillepäin yhteydessä.

Jessi Valikainen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 339 7859
jessi.valikainen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536368
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Haukipudas, Kiiminki, Oulu