Monipalvelutyöntekijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Löytyykö sinulta intohimoa asiakaspalveluun ja erinomaisen palvelukokemuksen tuottamiseen? Entäpä onko sinulla catering- tai puhtausalan koulutus tai työkokemusta alan tehtävistä? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme monipalvelutyöntekijöitä Paimioon. Työtä tehdään erilaisissa kohteissa, kuten päiväkodeissa tai kouluissa. Työtehtäviisi kuuluvat puhtausalan työtehtävät sekä ruokahuollon monipuoliset avustavat tehtävät. Saatat esimerkiksi ottaa vastaan ruokalähetyksiä, huolehtia ruokien esillepanosta tai huolehtia kohteesi yleisestä siisteydestä. Työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Työaikasi painottuvat arkipäiviin, mutta satunnaiset ilta- ja viikonloppuvuorot saattavat olla mahdollisia. Tehtävässä voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaan.

Odotamme sinulta puhtaus- tai catering-alan koulutusta tai vastaavaa alan työkokemusta. Olethan työssäsi oma-aloitteinen, reipas ja muut huomioon ottava. Lisäksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Eduksi luemme ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Työkohteiden vuoksi tehtävään valituiden henkilöiden on osoitettava lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön. Lisäksi tarjoamme sinulle yksityisen työterveyshuollon, hyvät työvälineet sekä erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi mukavien kollegoiden tukemana. Personalhusetin HR-konsultti on tukenasi koko työsuhteesi ajan. Helmikuussa 2021 tekemämme työntekijätyytyväisyyskyselyn mukaan 93% työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana - meillä siis tutkitusti viihdytään! Tehtävässä on mahdollista aloittaa sopimuksen.

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot